Verkoop

Heeft u verkoopplannen voor uw woning? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. Home In Holland Makelaardij onderscheidt zich door een professionele, betrokken en persoonlijke benadering. Uiteraard met het beste advies afgestemd op jouw situatie. Wij zijn u graag van dienst!

Home In Holland Makelaardij biedt u:

Een vrijblijvende gratis waardebepaling

Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. De makelaar biedt u een reëel advies over de vraagprijs en overige verkoop condities aan.

Wanneer je besluit om je door ons te laten ondersteunen bij het verkoopproces gaan we eerst duidelijke afspraken op papier zetten zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten, welke dienstverlening wij bieden en wat ons tarief is.

Ook stellen we een plan van aanpak voor omtrent de verkoop van uw woning.

De presentatie van uw woning

Goede marketing is ook bij woningverkoop belangrijk. Om uw woning optimaal te presenteren maken wij o.a. gebruik van professionele woningfotografie, plattegronden, video, 360 graden foto’s, creatieve teksten om de woning aan te prijzen, plaatsing op internet (o.a. Funda.nl) en weergave op ons breed Social Medianetwerk.

Afhankelijk van uw wensen en budget stellen wij samen met u een publiciteitsplan op.

Uw huis verkoop gereed maken

Het grote plaatje moet kloppen, maar het zijn de details die het verschil maken. Bij het verkopen van een huis is dat niet anders.

Zorg dat uw woning opgeruimd en schoon is. Potentiële kopers moeten het gevoel hebben dat het prettig wonen is. Verhelp kleine mankementen, bijvoorbeeld een lekkende kraan, een klemmende deur en een raam met een barst. Zorg ook dat de tuin er uitnodigend uitziet.
U krijgt van ons ook tips om uw huis optimaal te presenteren.

Het energielabel is verplicht als u uw huis gaat verkopen.

De bezichtiging van uw woning

We organiseren, in overleg met u, de bezichtigingen met potentiele kopers. Onze ervaren en enthousiaste makelaars leiden hen uitgebreid rond. Na elke bezichtiging kunt u van ons een terugkoppeling verwachten. Zo ben je altijd op de hoogte!

De onderhandelingen

Wij maken het verschil! Met jouw wensen als uitgangspunt gaan we de onderhandelingen in. Tijdens de onderhandeling voorziet de makelaar u van advies en terugkoppelingen. Wij gaan altijd voor de hoogste opbrengst en de beste voorwaarden! Uw belang staat centraal.

Koopovereenkomst

Wanneer de onderhandeling afgerond is en u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs en overige onderwerpen, zullen wij de koopakte opstellen en alle gemaakte afspraken en uitgangspunten vastleggen. Wij zullen zorg dragen dat de koopovereenkomst voor alle partijen duidelijk is en getekend wordt. Ook zullen wij de notaris inschakelen.

De notaris en verdere juridische afhandeling

Controle van de notariële stukken en aanwezigheid bij de eindinspectie en transport bij de notaris maken onderdeel uit van het proces. En natuurlijk staan wij ook na de levering open voor uw vragen!

Service na verkoop

Ook na de overdracht van de woning zijn wij u graag van dienst!