Over ons

Home In Holland Makelaardij is de makelaar van nu! Wij zijn een jong en dynamisch makelaarskantoor dat zich bezighoudt met aan- en verkoop bemiddeling.

Home In Holland Makelaardij is een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor. Met groot enthousiasme hebben wij reeds vele relaties geholpen bij het verkopen en aankopen van hun woning. Ons streven is om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Home In Holland Makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaars. Als u ons inschakelt bij de verkoop of aankoop van uw huis, geeft dat aan, dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat.

Home In Holland Makelaardij staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid, betrokkenheid en zekerheid. Naast begeleiding van Nederlandse cliënten begeleiden wij ook cliënten met een niet-Nederlandse afkomst waaronder bijvoorbeeld de Poolse en Portugese nationaliteit.

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn omtrent hypotheekadvies. Vraag naar de mogelijkheden dan kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Vanuit deze locatie zijn wij werkzaam door geheel Nederland.

Vrijblijvend kennis maken? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!