Makelaardij

Home In Holland Makelaardij is de makelaar van nu!
Wij zijn een jong en dynamisch makelaarskantoor dat zich bezighoudt met aan- en verkoop bemiddeling.

Home In Holland Makelaardij is een betrouwbaar en deskundig makelaarskantoor. Met groot enthousiasme hebben wij reeds vele relaties geholpen bij het verkopen en aankopen van hun woning. Ons streven is om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken.

Home In Holland Makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaars. Als u ons inschakelt bij de verkoop of aankoop van uw huis, geeft dat aan, dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat.

Meer

256

Verkochte huizen

654

Aankoop klanten

1565

Hypotheek

Aankoop

Een woning kopen is een van de grootste en belangrijkste beslissingen in je leven. Wij staan je graag bij als aankoopmakelaar. Home In Holland Makelaardij neemt u, als uw persoonlijke aankoopmakelaar, een hoop werk uit handen. Niet alleen bespaart dit u tijd, het levert ook een professionele en gedegen aankoop van uw woning op. Uw belang wordt optimaal door ons behartigd. Wij zijn u graag van dienst!

Meer

Verkoop

Heeft u verkoopplannen voor uw woning? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. Home In Holland Makelaardij onderscheidt zich door een professionele, betrokken en persoonlijke benadering. Uiteraard met het beste advies afgestemd op jouw situatie. Wij zijn u graag van dienst!

Meer