Voermanweg 252

Voermanweg 252, 3067 JW Rotterdam

€ 275.000 k.k.

STATUS

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

78 m2

INHOUD

238.74 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1986

Bouwperiode

1981 - 1990

Woonoppervlakte

78 m2

Inhoud

238.74 m3

INDELING

Aantal woonlagen

2

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

2

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Energie label

B

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Rotterdamse starters opgelet! Pal naast het winkelcentrum van Alexandrium staat dit fijne appartement op nieuwe bewoners te wachten. Hier beschik je over 2 slaapkamers, een strakke keuken en zowel een zonnige woonkamer als balkon met uitzicht op het westen is dit echt een buitenkansje.

Daarbij zijn alle denkbare voorzieningen te vinden in of rondom Alexandrium. Hier beschik je over supermarkten, winkels, horeca, maar ook OV in alle vormen (behalve vlieg- en vaarverkeer) dankzij het aanwezige station. Je zit daardoor ook binnen no-time in Rotterdam Centrum, of Gouda, Dordrecht of Den Haag.

Begane grond

Je komt binnen op een knusse entree waar je voor de trap over een tweetal deuren beschikt waarvan de linker naar een slaapkamer leidt en de rechter naar een veelzijdige ruimte. Laatstgenoemde kan namelijk dienst doen als zowel wasruimte, hobbykamer, berging of een combinatie van de drie.

De slaapkamer is net als de overloop voorzien van een nette, warme laminaatvloer en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. Echter met nog een significant grotere slaapkamer op de eerste verdieping kan dit ook een zeer riante kinder- of werkkamer worden.

Eerste verdieping

De vaste trap brengt je naar het woongedeelte waar je als eerste uitkomt naast de keuken. Hier ben je van alle gemakken voorzien te midden van een strak vormgegeven keukenblok met een zwart stenen L-vormig aanrecht, zwarte tegelwand en witte kasten met metalen grepen. Daarbij beschik je over een heteluchtoven, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat en een afzuigkap.

Ook deze verdieping is voorzien van diezelfde nette laminaatvloer, met grote betonnen plavuizen op de muur tegenover de trap. De eetkamer bevindt zich uiteraard naast de keuken waarbij de woonkamer aan de voorzijde is geplaatst. Hier beschik je tevens over uitzicht op en toegang tot een zonnig balkon op het westen.

Terug de andere kant op loopt er naast de keuken een knusse gang richting het toilet, de badkamer en de tweede slaapkamer.

De badkamer is keurig betegeld met grote witte tegels op de muren en een houtprint op de vloer. Hier beschik je over een doucheruimte achter een gordijn, met daarnaast een rechthoekige wastafel met spiegel en een witte radiator.

Met bijna 3 meter diep en 4 in de breedte biedt de slaapkamer meer dan voldoende plek voor een riant tweepersoonsbed, waarbij je ruimte overhoudt voor een bureau en/of extra kasten. De hooggeplaatste ramen staan op het oosten zodat je hier ’s ochtends zonnig wakker wordt, zonder dat je je druk hoeft te maken om inkijk.

Bijzonderheden

– comfortabele starterswoning op populaire locatie
– 2 slaapkamers
– strakke keuken
– balkon en woonkamer op het westen
– winkelcentrum Rotterdam Alexandrium als achtertuin
– alle denkbare voorzieningen binnen handbereik
– keuze uit bus, tram, metro en trein
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Gelegen op erfpachtgrond, lopend tot 4 maart 2084, afgekocht tot 6 april 2058
– Gezonde VvE, bijdrage ca. € 80,-;
– Gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbestclausule en ouderdomsclausule aan de koopovereenkomst toegevoegd worden.
– Aanvaarding: in overleg

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.