Terletstraat 10

Terletstraat 10, 2573 EX Den Haag

€ 270.000 k.k.

STATUS

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

79.55 m2

INHOUD

285.47 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1934

Bouwperiode

1931 - 1944

Woonoppervlakte

79.55 m2

Inhoud

285.47 m3

Externe bergruimte

0.63 m2

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

3

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Verwarming

GAS

Energie label

C

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Een royaal appartement op Terletstraat 10 in ‘s-Gravenhage biedt je een ruimte waar je volop kunt genieten. Met drie veelzijdige slaapkamers, een doorzonwoonkamer met grote raampartijen en een goed uitgeruste keuken, heb je alle vrijheid om je leven naar eigen inzicht in te richten. De badkamer combineert functionele kenmerken met esthetiek. Wordt dit jouw nieuwe thuis?

Oostbroek-Zuid is een buurt waar het goede leven op je wacht. Of je nu geïnteresseerd bent in winkelen, lekker eten, of buitenactiviteiten, alles is binnen handbereik. Er zijn meerdere winkels, supermarkten, de Haagse Markt, scholen en gezellige eetgelegenheden. De bereikbaarheid van de wijk is uitstekend, zowel met openbaar vervoer (bus- en tramhaltes) als met de auto (A4 en A12).

Appartement
Het appartement nodigt je uit vanaf de straatzijde. Eenmaal binnen in de hal, word je geleid naar de drie slaapkamers, het toilet, de badkamer en de woonkamer. De woonkamer voelt open en licht aan dankzij de grote ramen en de mooie erker. Hier kun je genieten van het daglicht en diverse activiteiten ondernemen, zoals een filmavond of een gezellig diner.

De keuken is het hart van het huis, waar je jouw culinaire creativiteit kunt loslaten. Met witte kasten, chromen handvatten en een donker keukenblad heeft de keuken een moderne uitstraling. Vanuit deze plek heb je ook toegang tot een van de balkons.

Met donkere vloertegels en witte wandtegels biedt de badkamer je een serene ruimte voor je dagelijkse rituelen. Het wastafelmeubel en de douchecabine zijn praktisch geplaatst voor optimaal gebruiksgemak.

Elke van de drie slaapkamers biedt je volop mogelijkheden. Of je nu een kinderkamer, een werkkamer of zelfs een inloopkast wilt, de keuze is aan jou. Twee van de slaapkamers aan de achterkant geven je toegang tot de balkons.

Buitenruimte
Buitenruimtes zijn een echte traktatie in dit appartement. Het kunstgras op de balkons zorgt voor een aangename sfeer waar je van de frisse lucht en het uitzicht kunt genieten.

Bijzonderheden
– Drie veelzijdige slaapkamers
– Doorzonwoonkamer met veel natuurlijk licht
– Volledig uitgeruste keuken
– Twee balkons
– Uitstekende locatie in Oostbroek-Zuid

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.