Papiermolen 68

Papiermolen 68, 2317 SW Leiden

€ 245.000 k.k.

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

67.46 m2

INHOUD

219.88 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1978

Bouwperiode

1971 - 1980

Woonoppervlakte

67.46 m2

Inhoud

219.88 m3

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

1

ENERGIE

Energie label

G

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Dit fraaie appartement is gelegen aan de Papiermolen 68. Met een ruime slaapkamer, een balkon en knusse woonkamer kom je hier niets te kort. Verder is het appartement in keurige staat, waardoor je hier zo kunt intrekken!

De ligging van het appartement is ideaal te noemen. Winkelen doe je namelijk in winkelcentrum De Kopermolen, boodschappen haal je in de diverse supermarkten en gezellig dineren in vele horecagelegenheden. Kortom, een appartement op een toplocatie! Tevens is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A4 en A44) nabij gelegen.

Appartement
Het gebouw is vanuit een centrale entree te betreden van waaruit je via een trap of lift de verdieping van het appartement kunt betreden. Je komt binnen in een lichte hal. Verder leidt de hal naar een bijkeuken, een badkamer en een woonkamer.

In de knusse woonkamer heb je genoeg ruimte om gezellig samen te komen, te loungen en te dineren. Tevens biedt de woonkamer voldoende natuurlijk daglicht inval. Je vindt hier beige vloertegels met lichte wanden. Ook kun je vanuit de woonkamer een slaapkamer en een keuken betreden.

De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, een inbouw oven, een afzuigkap en een inbouw koel/vriescombinatie. Daarnaast tref je hier witte keukenkasten met chromen handvatten en een beige keukenblad aan.

In de slaapkamer van goed formaat heb je genoeg ruimte om heerlijk tot rust te komen. Ook biedt de slaapkamer toegang tot een balkon en de badkamer.

Deze badkamer is voorzien van een vast toilet, een wastafel in meubel en een glazen douchecabine. Tevens tref je in de badkamer lichte wandtegels met een donkere tegelvloer aan.

Buitenruimte
Op het overdekte balkon liggen keurige tegels. Daarnaast kun je hier heerlijk loungen en dineren met uitzicht over de buurt.

Bijzonderheden
– Rustige buurt
– Voorzieningen nabij gelegen
– Overdekt balkon
– Een slaapkamer
– Knusse woonkamer
– Goed bereikbaar
– verwarming en warm water door middel van blokverwarming;
– gemeenschappelijke fietsenberging;
– actieve V.v.E. bijdrage € 420,84 per maand inclusief voorschot stookkosten (€237,25) en water (€17,30).

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.