Marchantstraat 25

Marchantstraat 25, 7331 NR Apeldoorn

€ 199.000 k.k.

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

70.19 m2

INHOUD

228 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1960

Bouwperiode

1960 - 1970

Woonoppervlakte

70.19 m2

Inhoud

228 m3

Externe bergruimte

6.1 m2

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

3

ENERGIE

Verwarming

GAS

Energie label

E

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Marchantstraat 25, Apeldoorn

Fijn wonen in dit appartement met drie slaapkamers, veel lichtinval en twee balkons. Het appartement is heerlijk licht en goed gelegen aan de Marchantstraat 25. Daarnaast is de woning mooi afgewerkt, waardoor je hier direct kunt intrekken!

Voor wie van voldoende rust houdt, is dit de ideale buurt! In het Vogelkwartier kun je fijn wonen met alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, gezellige restaurants en winkels op loop-/fietsafstand. Ook is de bereikbaarheid goed met het openbaar vervoer (bushaltes) en een uitvalsweg (N344) nabij gelegen.

Appartement
Het appartementencomplex is via een centrale entree te betreden van waaruit je middels een trap toegang krijgt tot de verdieping van het appartement. Je komt binnen in een hal. Hier vind je een houten vloer met witte wanden. Daarnaast leidt de hal naar drie slaapkamers, een badkamer, keuken en woonkamer.

De woonkamer is van goed formaat en ideaal om gezellig te loungen en dineren. Ook geniet je hier van voldoende natuurlijk daglicht inval dankzij de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer is een balkon te betreden.

In de keuken vind je een donkere vloer met witte wandtegels. Daarnaast is de keuken voorzien van houten keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblok. Je bent hier voorzien van een inbouw oven, inductiekookplaat en een afzuigunit. De keuken leidt naar een balkon.

De badkamer is voorzien van een wastafel, vast toilet en een douchecabine. Hier vind je donkere vloertegels met witte wandtegels.

Alle kamers zijn volwaardige slaapkamers. Vaak worden kamers ingericht als een slaap-, kinder- of werkkamer. Maar deze zijn ook ideaal om bijvoorbeeld als een lounge area te gebruiken!

Bijzonderheden
– Kindvriendelijke buurt
– Goed onderhouden
– Veel lichtinval
– Drie slaapkamers
– Twee balkons
– Voorzieningen nabij
– Goede bereikbaarheid
– De servicekosten bedragen € 180,00,-

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.