Langswater 773

Langswater 773, 1069 EG Amsterdam

€ 325.000 k.k.

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

71.41 m2

INHOUD

227 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1969

Bouwperiode

1960 - 1970

Woonoppervlakte

71.41 m2

Inhoud

227 m3

Externe bergruimte

8.74 m2

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Energie label

D

Isolatie

PARTLY INSULATED GLAZING

Omschrijving

Dit keurige appartement is gelegen aan de Langswater 773. Met maar liefst twee slaapkamers, een diepe woonkamer en balkon kom je hier écht niets te kort! Tevens is het appartement ideaal voor starters of kleine gezinnen.

De ligging van het appartement is ideaal te noemen. Winkelen doe je namelijk in winkelcentrum Akerpoort, boodschappen haal je in de diverse supermarkten, sporters kunnen terecht in verschillende sportscholen en gezellig dineren in vele horecagelegenheden. Kortom, een appartement op een toplocatie! Tevens is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A4 en A5) nabij gelegen.

Appartement
Het appartementencomplex is via een centrale entree te betreden van waaruit je middels een trap of lift toegang krijgt tot de verdieping van het appartement. Je komt binnen in een tochthal. Opvallend aan de tochthal is de unieke en kleurrijke tegelvloer met een mooi patroon. Verder biedt deze doorgang naar een hal. De hal leidt naar een slaapkamer, separaat toilet, badkamer, keuken en woonkamer.

De knusse woonkamer biedt veel natuurlijk daglicht inval dankzij de brede raampartijen. Tevens kun je hier gezellig dineren en loungen. Vanuit de woonkamer is een slaapkamer te betreden.

In de moderne keuken tref je grijze keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblad aan. Verder is de keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuiging (Siemens), inbouwoven (Siemens) en -koel/vriescombinatie.

De lichte badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en glazen douchecabine. Tevens vind je hier witte vloer- en wandtegels.

Beide kamers zijn ideaal om als slaapkamers te gebruiken. Daarnaast zijn de kamers ook uitstekend om bijvoorbeeld als een kinder- of werkkamer in te delen. Uiteraard zijn de slaapkamers geheel naar eigen wensen te gebruiken. Verder is de slaapkamer aan de achterzijde van de woning voorzien van een vaste kast en leidt deze naar een woningbreed balkon met overkapping.

Bijzonderheden
– Levendige buurt
– Twee slaapkamers
– Keurig onderhouden
– Een balkon
– Voorzieningen nabij
– Goede bereikbaarheid
– – actieve V.v.E. bijdrage € 218,94 per maand inclusief voorschot stookkosten (€89,79)
– Gelegen op het voortdurend recht van erfpacht, einde tijdvak 01 november 2041, canon bedraagt € 59,68 per jaar

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.