Fischerstraat 162

Fischerstraat 162, 2572 RG Den Haag

€ 210.000 k.k.

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

75.22 m2

INHOUD

276 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1917

Bouwperiode

1906 - 1930

Woonoppervlakte

75.22 m2

Inhoud

276 m3

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

3

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Verwarming

GAS

Energie label

E

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Fischerstraat 162, ‘s-Gravenhage
Dit fraaie appartement is gelegen aan de Fischerstraat 162. Met maar liefst drie slaapkamers, een knusse woonkamer en een balkon heb je hier echt alles binnen handbereik. Verder is het appartement keurig onderhouden, waardoor je hier direct kunt intrekken.

Het appartement bevindt zich in Transvaalkwartier-Zuid. In deze buurt wonen naar verhouding meer jonge inwoners en tamelijk veel gezinnen. Daarnaast woon je hier op fietsafstand van het centrum van Den Haag. Alle wenselijke voorzieningen zoals supermarkten, apotheek, tandarts, gezellige restaurants, wijkpark Transvaal, meerdere scholen, de Haagse markt en winkels liggen op steenworp afstand. Ook is de bereikbaarheid zeer goed met het openbare vervoer (bus- en tramhaltes) en uitvalswegen (A4 en A12) nabij gelegen.

Appartement
Het appartement is vanuit een centrale entree te betreden. Middels een trap kom je boven op een overloop. Op deze overloop ligt een houten vloer. Verder biedt de hal doorgang naar twee slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer, een keuken en een woonkamer.

Uniek aan de woonkamer is de prachtige erker, welke veel natuurlijk daglicht inval biedt. Daarnaast heb je in de woonkamer genoeg ruimte om gezellig te loungen en dineren.

In de lichte keuken tref je een lichte vloer, witte keukenkasten met chromen handvatten en een donker keukenblad aan. Tevens ben je hier voorzien van een gaskookplaat en een inbouwoven. Verder leidt de keuken naar een bijkeuken.

De bijkeuken is ideaal om bijvoorbeeld als extra opslagruimte te gebruiken. Je bent hier voorzien van een koelkast. Ook biedt de bijkeuken doorgang naar een balkon.

In de badkamer ligt een donkere tegelvloer met lichte wandtegels. Daarnaast ben je hier voorzien van een wastafel in meubel, een glazen douchecabine, een wasmachine aansluiting en een droger aansluiting.

Momenteel zijn de slaapkamers ingedeeld als een kinderkamer en een masterbedroom. Uiteraard kun je de slaapkamers ook uitstekend gebruiken als bijvoorbeeld een inloopkast of een werkkamer.

Bijzonderheden
– Rustige buurt
– Keurig onderhouden appartement
– Twee slaapkamers
– Een balkon
– Voorzieningen nabij
– Goed bereikbaar

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.