Werkwijze

Oriëntatie

Wij beginnen met een kennismaking. U krijgt uitleg over het adviestraject en de kosten die hieraan verbonden zijn. Als u dit wenst, verkrijgt u meteen een indicatie van het maximale hypotheekbedrag dat u kunt lenen en een indicatie van de maandlasten. Besluit u de volgende stap te nemen dan wordt er een opdrachtbevestiging gemaakt waarin de werkzaamheden en het tarief voor onze dienstverlening worden vastgelegd. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel voor onze rekening.

Inventarisatie & Analyse

Voor het opstellen van een zogeheten persoonlijk klantprofiel maken we een inventarisatie van uw wensen, toekomstplannen, leefstijl en financiële situatie (misschien heeft u eigen geld of bepaalde financiële verplichtingen). We willen ook graag weten of u ervaring heeft met financiële producten en in hoeverre u bereid bent om risico’s te nemen of liever voor zekerheid gaat.

Advies

In deze stap zoeken we uit welke financieringsvorm de meest gunstige voor u is. Er wordt rekening gehouden met de huidige en toekomstige leefsituatie en de eventuele risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. In een persoonlijk advies komt te staan welke hypotheekvorm en rentevaste periode het beste bij u passen, wat de maximale maandlasten zijn die men wil en kan betalen en welke hypotheekproducten en geldverstrekkers interessant zijn in uw situatie.

Bemiddeling

Wij vergelijken bij verschillende banken en geldverstrekkers de voor u meest gunstige rente en voorwaarden. De offertes die hieruit voortkomen, worden met u doorgenomen en besproken. Heeft men een definitieve keuze gemaakt, dan gaat het bemiddelingstraject in en begeleiden we ook alle administratieve zaken die met het afsluiten van de hypotheek samenhangen, zoals relevante verzekeringen en alle contacten met onder andere de bank/geldverstrekker, notaris, makelaar en taxateur.

Up to date houden Hypotheek

Natuurlijk staan we ook na het afsluiten van de hypotheek voor u klaar. Want in de toekomst zal er geregeld iets kunnen veranderen. Denk aan de wetgeving of de rentestand, maar ook aan de persoonlijke (gezins)situatie. Met onze nazorg zorgen we er samen met u voor dat de hypotheek optimaal blijft passen bij uw situatie.

256

Verkochte huizen

654

Aankoop klanten

1565

Hypotheek