Verheijstraat 18

Verheijstraat 18, 3131 DV Vlaardingen

€ 240.000 k.k.

STATUS

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

82 m2

INHOUD

257 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1935

Bouwperiode

1931 - 1944

Woonoppervlakte

82 m2

Inhoud

257 m3

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

2

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Verwarming

GAS

Energie label

E

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Levensloopbestendige tussenwoning. Dit is een jaren 30 huis van buiten, maar een moderne woning van binnen waar alles zich op 1 verdieping bevindt. Met 2 (slaap)kamers, zowel een luxe keuken als badkamer, riante living en een besloten terras is dit een prachthuis voor starters en senioren.

Hier woon je in een kindvriendelijke omgeving met alles binnen handbereik. Zo woon je op loopafstand van Vlaardingen centrum, het station, een grote speeltuin, verschillende scholen, autogarages, woonboulevard, er is hier voor iedereen wel wat te doen!

Begane grond

De entreehal leidt je direct de woonkamer in waar je wordt begroet door strakke witte muren, lichte plavuizen en een witte keuken. Hierop zijn zelfs nog de witte eethoek en witte vitrines op aangepast. Slechts 1 wand van de living bevat een zachtbruine tint voor een stijlvol contrast.

Het is een echte leefkeuken, het aanrecht staat vrij met een grote wandkast aan de zijkant waardoor je veel loopruimte overhoudt. In de wandkast vind je de koelkast, oven en uiteraard een hoop kastruimte. Met in het aanrecht een gasfornuis, afzuigkap erboven, vaatwasser en wasbak ben je echt van alle gemakken voorzien.

Voorbij de keuken vind je de overige kamers, beginnend met de badkamer aan je linkerhand. Ook deze is luxe, maar wel in kleur. Hier kan je, omringd door zachte roze en bruintinten gebruik maken van het whirlpoolbad, de inloopdouche, of je tandenpoetsen bij de design wasbak.

Tegenover de badkamer vind je de deur naar de WC, deze bevat een zwevend toilet en is voorzien van dezelfde tegels en kleuren als de badkamer.

Naast het toilet bevindt zich nog een handige wasruimte voor je wasmachine en/of droger, die tevens als extra opbergruimte in te zetten is.

Met als laatste de twee slaapkamers, waarvan de linker beduidend groter is. Die is dan ook tot hoofdslaapkamer bestempeld, de rechterkamer zou dankzij zijn formaat dan weer de perfecte kinderkamer, werkruimte of inloopkast zijn. Beide kamers beschikken echter over een eigen toegang tot het terras. In de hoofdslaapkamer is dit een schuifpui en bij de ander zijn dit openslaande deuren.

Buitenruimte

Het terras doet door de houten bekleding aan als een balkon, maar je zit echt op de begane grond. Doordat het terras op het noorden staat en zich tussen de tuinen en huizen van de buren bevindt zit je hier heerlijk in de luwte.

Bijzonderheden

– instapklare levensloopbestendige tussenwoning
– 2 (slaap)kamers
– ruime living
– luxe leefkeuken en badkamer
– besloten terras op het noorden
– vlakbij Vlaardingen centrum en station
– Eeuwigdurende erfpacht € 205 per jaar
– VvE is niet actief, LET Op: rekening mee houden met verkrijgen hypotheek;

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.