Oosterengweg 48-d

Oosterengweg 48-d, 1212 CN Hilversum

€ 210.000 k.k.

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

45 m2

INHOUD

140 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1982

Bouwperiode

1981 - 1990

Woonoppervlakte

45 m2

Inhoud

140 m3

Externe bergruimte

3 m2

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

2

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

1

ENERGIE

Verwarming

GAS

Energie label

D

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Aan de Oosterengweg 48-D vind je namelijk dit prachtige appartement, tussen diverse natuurreservaten. Het appartement kenmerkt zich met een mooi balkon, een knusse woonkamer en ruime slaapkamer. Je hebt hier echt alles bij de hand! Tevens is het appartement ideaal voor starters.

In de kindvriendelijke woonwijk Van Riebeeckkwartier ligt dit goed onderhouden appartement! Hier wonen relatief veel gezinnen en naar verhouding veel jonge inwoners. Alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, meerdere scholen, gezellige restaurants en winkels bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend met het openbare vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (A1 en A27) nabij gelegen.

Appartement
Het gebouw is middels een centrale entree te betreden van waaruit je middels een trap toegang krijgt tot de verdieping. Je komt binnen in een diepe hal. In de hal ligt deels een zwart/witte vloer en grotendeels een houten vloer. Verder biedt de hal doorgang naar een slaapkamer, badkamer en een woonkamer.

De woonkamer biedt dankzij de raampartijen veel natuurlijk daglicht inval. Daarnaast is de woonkamer ideaal om hier gezellig samen te komen, te dineren en te loungen. Ook kun je vanuit hier een balkon betreden en tevens loopt de woonkamer naadloos door in een open keuken.

In de open leefkeuken vind je een groene wand, bruine wandtegels en een donkere vloer. Verder ben je hier voorzien van een inbouw oven, een koelkast en een inductiekookplaat.

De stijlvolle badkamer is voorzien van een wasmachine aansluiting, een wastafel, een zwevend toilet en inloopdouche. Daarnaast vind je hier groene wanden met witte wandtegels en donkere vloertegels.

Opvallend aan de slaapkamer zijn de groene wanden. Tevens kun je hier heerlijk tot rust komen. De slaapkamer biedt genoeg natuurlijk daglicht inval dankzij de raampartijen.

Bijzonderheden
– Kindvriendelijke buurt
– Keurig onderhouden appartement
– Een slaapkamer
– Een balkon
– Alle voorzieningen nabij
– Actieve en gezonde VvE;
– De servicekosten bedragen € 114,76,-

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.