Meulemansstraat 193

Meulemansstraat 193, 5012 HG Tilburg

€ 220.000 k.k.

STATUS

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

81 m2

INHOUD

256.98 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

1974

Bouwperiode

1971 - 1980

Woonoppervlakte

81 m2

Inhoud

256.98 m3

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

2

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Energie label

E

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Dit keurige appartement aan de Meulemansstraat 193 in Tilburg is een fijne plek om te wonen. Met twee slaapkamers, veel lichtinval, balkon en prachtig weids uitzicht kom je aan niets tekort. Daarnaast is het goed onderhouden, wat betekent dat je hier zo kunt intrekken!

Ook de ligging van de woning is goed. In de directe omgeving vind je namelijk scholen, uitvalswegen, een sportcentrum en het vernieuwde winkelcentrum ‘Wagnerplein’, waar je aan winkels geen gebrek hebt. Ook het stadscentrum is met de fiets binnen no time te bereiken. Wil je liever tot rust komen? Dan kun je naar het ‘Quirijnstokpark’ of de Loonse- en Drunense duinen. .

Indeling
Appartement
Het appartement is te betreden middels een keurige centrale entree. Je komt het appartement binnen in een hal die doorloopt in de woonkamer. Bij binnenkomst valt direct op dat het om een ruime, lichte woonkamer gaat, met een deur die toegang geeft tot het balkon.

Middels een klassieke ronde toog kun je de langgestrekte keuken in, die ingericht is met donkere houten keukenkasten en zwart werkblad. Hier kom je aan niets tekort met inbouw oven, 4-pits gasfornuis, moderne afzuigkap, vaatwasser en meer.

Ook de badkamer is netjes ingericht met witte en grijze betegeling. Hier beschik je over een inloopdouche, badkamermeubel en wastafel in meubel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte en hier ben je voorzien van wastafel en toilet.

De twee slaapkamers verschillen in grootte, waarbij de grootste slaapkamers toegang geeft tot het balkon. Dit balkon strekt zich uit over de gehele breedte van het appartement en heeft een prachtig weids uitzicht.

Bijzonderheden
– Keurig appartement
– Alle voorzieningen nabij
– Prachtig uitzicht
– Breed balkon
– Twee slaapkamers
– VVE met een bijdrage van ca. € 160,- per maand, stookkosten ca. €100,-
– ca. 81 m2 woonoppervlakte en ca. 257m3 inhoud

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.