Anubisstraat 136

Anubisstraat 136, 1363 XJ Almere

€ 325.000 k.k.

STATUS

AANVAARDING

WOONOPPERVLAKTE

66.56 m2

INHOUD

220.08 m2

Kenmerken

MATEN EN CIJFERS

Bouwjaar

2011

Bouwperiode

FROM - 2011

Woonoppervlakte

66.56 m2

Inhoud

220.08 m3

INDELING

Aantal woonlagen

1

Aantal kamers

3

Aantal badkamers

1

Aantal slaapkamers

2

Aantal toiletten

1

ENERGIE

Energie label

A

Isolatie

INSULATED GLAZING

Omschrijving

Luxe afgewerkt 3-kamer appartement met lift, gelegen op de 1e verdieping in appartementencomplex “Droomwachter” in Homeruskwartier, stadsdeel Almere Port. Prachtig gelegen aan park met waterpartij en vrij uitzicht. NS station, supermarkt, winkels, horeca en andere wijkvoorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. De uitvalswegen A1 en A6 zijn ook snel bereikbaar.
Nabijgelegen diverse recreatiemogelijkheden.

Omschrijving
Begane grond
Entree met centrale voordeur en belbord. Gemeenschappelijke hal met brievenbussen, trappenhuis en lift. Aparte toegang tot fietsenstalling.

1e verdieping:
Vanaf de galerij is er direct toegang tot het appartement. Entree, ruime gang met aan weerszijden slaapkamers, garderobe, meterkast met stadsverwarmin instalatie, meterkast met technische installatie, toilet, badkamer, bijkeuken, aan het einde de deur naar de woonkamer met de open keuken. Slaapkamer 1. Slaapkamer 2. Luxe afgewerkte badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, separat toilet met fontein. Woonkamer met open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur, toegang tot overdekt balkon (zuidwesten). Bijkeuken met wasruimte, aansluiting voor was/drooginstallatie, mechanische ventilatie en extra bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
– Bouwjaar c.a. 2011
– verwarming en warm water middels stadsverwarming
– gehele appartement voorzien van hout kozijnen met dubbel glas
– gelegen op eigen grond
– De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt ca. €174,98
– Voldoende parkeergelegenheid

Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.